De ontdekkingsreis van een wijnliefhebber 

De ontdekkingsreis van een wijnliefhebber

Als fervent wijnliefhebber is er voor mij niets spannender dan het ontdekken van nieuwe wijnen. Mijn passie voor wijn heeft me geleid op een avontuurlijke reis buiten de gebruikelijke supermarktgangen. Elke paar weken ga ik op zoek naar een nieuwe wijnsoort, vaak met een focus op de rijke en diverse wijnen die Europa te bieden heeft. Deze zoektocht heeft mij niet alleen een kelder vol interessante flessen opgeleverd, maar ook veel kennis en waardering voor de wijnproductie. 

Lees meer

De Top 10 specerijen en kruiden voor je keuken!

Top 10 specerijen

Koken kan een intimiderende ervaring zijn – vooral als je niet zeker weet welke specerijen of kruiden je moet gebruiken. Maar maak je geen zorgen – wij dekken je! Hier is een lijst van de tien lekkerste kruiden en specerijen die smaak en opwinding aan je maaltijden toevoegen. Van klassieke nietjes als knoflook en peper, tot meer exotische smaken als kardemom en saffraan, deze lijst heeft voor elk wat wils.

Lees meer

Ontbijt Scheveningen kies jij toch ook?

Ontbijt scheveningen

Ervaar ook eens hoe lekker het is om te genieten van ontbijt Scheveningen. Dit kan met je partner, maar ook met het hele gezin. Misschien moet je juist wel voor zaken in deze stad zijn en dan kun je ook alleen genieten van een ontbijt Scheveningen. Het gaat er om dat jij gaat genieten, een uitgebreid ontbijt staat er dagelijks voor je klaar waar je echt niets tekort gaat komen, probeer het zelf dan ook eens uit. Kinderen kunnen soms lastige eters zijn maar daar hoef je je hier geen zorgen over te maken. Ook aan hen is gedacht en er is meer dan genoeg wat zij ook lekker vinden.

Lees meer

Dit jaar bestel jij je kerstpakket bij een online winkel

kerstpakket online bestellen

Er zijn verschillende manieren waarop je je volgende kerstpakket kunt samenstellen. Als je een klein team hebt, dan is het altijd persoonlijk en speciaal als je zelf op zoek gaat naar artikelen en deze in een mooie verpakking plaatst. Dat is vaak wel de duurste optie en de optie die je de meeste tijd kost. Behalve dat zijn er fysieke winkels waar je naar binnen kunt gaan en waar de kant-en-klare kerstpakketten klaar staan om te bestellen. Deze optie is gemakkelijker, maar erg seizoensgebonden en vaak ook prijzig. Een laatste optie die je hebt is om een webwinkel te zoeken en hier lees je waarom die optie het beste is.

Lees meer

Spaanse wijn en de Spaanse wijngaarden

spaanse wijnen

Spaanse wijn is er in diverse soorten en smaken. In elke Spaanse regio – van noord tot zuid – heeft zo zijn eigen wijngebied waar verschillende druivenrassen groeien. Dat maakt dat je dus ook kriskras door het land kunt genieten van een lokaal wijntje. In dit artikel leert u meer over de best wijngaarden uit Spanje.

Lees meer